Holdet henvender sig til, næsten, alle patienter. Træningen er blandt andet velegnet til ryg, hofte, nakke skulder, smerte problematikker.

Pilatesøvelserne fokuserer på optimal træning af muskulaturen, som støtter rygsøjlen op. Du vil via træningen opnå bedre stabilitet, styrke, udholdenhed, og smidighed omkring rygsøjlen.

Fysio Flow er en dansk udviklet træningsmetode med afset i evidensbaseret praksis. Det er en træningsmetode der arbejder med kroppens bindevæv – kroppens fasciesystem. Formålet med Fysio Flow træning er at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem. Se mere om fysio flow her : www.fysioflow.dk/pages/traening

Øvelserne styrker kroppen samtidig med at de fokuserer på åndedræt, afspænding og koncentration og giver en flot holdning og balance. Det kræver tålmodighed at lære Pilates, men når du først får det lært, vil du få større kropsbevidsthed samt øget velvære. Hvis du ikke har erfaring med Pilates anbefales det, at du tager en individuelkonsultation inden træningen påbegyndes.

Træningen foregår på klinikken Jernbanegade 1.a. Medbring håndklæde til at ligge på, vand og evt. gymnastiksko. Grundet covid-19 anbefaler vi vores patienter selv at medbringe, måtte, elastik og lille massagebold. Elastik og lille grønbold, kan købes på klinikken. Vi passer på hinanden og har derfor max. 6 personer på holdene fordelt i to sammenhængende rum.

Se prisen under holdtræning.

Der er mulighed for vedlagsfri fys.

Tilmelding til fysioterapeut Stine Lippert tlf. +4553621288