Praktiske oplysninger

Tidsbestilling: Bestil online her eller kontakt den enkelte fysioterapeut direkte via telefon.

Du kan både modtage behandling med og uden henvisning hos os.  Ved behandlinger uden henvisning kommer du til med det samme – skal ikke vente på lægekonsultation – men betaler til gengæld det fulde honorar som er 39,3 % dyrere end med henvisning.

Aktuelle priser for fysioterapi: Se prisen

Sygeforsikringen “danmark” yder tilskud til behandling både med og uden henvisning.

Hvis du har henvisning fra din læge skal du blot oplyse dette, så henter vi den elektronisk på refhost/henvisningshotellet.

Sygesikringsbeviset skal indlæses inden hver behandling, det gælder som elektronisk underskrift til den offentlige sygesikring.

HUSK at medbringe et lagen/håndklæde. Der kan også købes et lagen hos os for kr. 20,-

Ved første konsultationen bliver foretaget en yderst grundig undersøgelse for at afdække dit problem og du vil herefter få en fysioterapeutisk vinkel på diagnosen. Herefter opstilles en behandlingsplan, således du vil være indforstået med behandlingen.

En behandling kan således spænde vidt over træning, udspænding, mobilisering, øvelser, massage, information og vejledning.

Hvis du er forhindret i at fremmøde skal du senest kl. 18.00 dagen før melde afbud, ellers vil der blive pålagt et udeblivelsesgebyr.

Personer med kroniske lidelser kan efter nærmere fastlagte regler få vederlagsfri behandling og træning.

Databehandling og personfølsommer oplysninger

FysioPro Roskilde opfylder EUs lovgivning om behandling af persondata fra den 25. maj 2018. Vi passer godt på dine oplysninger og behandler kun personoplysninger, som er nødvendige for at håndtere dit engagement hos os.