Hvem er vi?

Vi er 6 autoriserede fysioterapeuter der dækker et meget bredt spektrum inden for fysioterapi. Vi har videreuddannet os inden for mange fysioterapi retninger, bla.: Osteopati, ledmobilisering, ledmanipulation, idrætsfysioterapi, GynObs, GLA:D, konditions- og styrketræning, samt akupunktur.
Vi er en kombination af lang klinisk erfaring, nyeste beh.- og træningsprincipper baseret på den nyeste forskning.

FysioPro Roskilde har overenskomst med sygesikringen.

Find behandler?


Finn Trojahn

Tidsbestilling på alle hverdage på tlf.: 46 35 86 36

Uddannet på Næstved fysioterapi skole, og arbejder med ledmanipulation/mobilisering af led samt bløddelsbehandling.

Yderligere har jeg har taget den 5-årige osteopat-uddannelse, og vil fremover sideløbende med almindelig fysioterapi, også arbejde med osteopatisk Fysioterapi, som bygger på grundlæggende medicinske fag som anatomi, fysiologi, biomekanik og sygdomslære.

Eksempler på behandlingsteknikker er manipulation af led, fasciestræk af bindevæv, muskelenergiteknikker samt kraniosacral terapi blandt mange teknikker. Behandlingen er meget holistisk.

Osteopatisk Fysioterapi målgrupper vil blandt andet være: columna relaterede smerter (facetledsdysfunktion), børn/voksne med smerter fra maven. Diskusprolaps, ischias, piskesmæld, bækkenløsning. Kæbe/ansigtssmerter.


Ole Høyer

Tidsbestilling  ring alle hverdage på tlf. 53 63 86 36 (Du er også velkommen til at sms)

Arbejder primært med ledmanipulation og -mobilisering, træning og akupunktur.

Ole Høyer er uddannet fysioterapeut ved fysioterapiskolen i København i 2000. Ole har en lang klinisk erfaring og praktiseret på Algade fysioterapi siden 2007. Tidligere har han været ansat på klinik for fysioterapi i Vallensbæk i 6 år samt børnefysioterapeut på Geelsgårdskolen i Virum i 12 mdr. Ole har arbejdet med idrætsfysioterapi bla. indenfor fodbold og trækker meget på egen erfaring fra netop fodbold, løb (maraton) og triatlon. (IM 2014)

Ole behandler alle typer diagnoser indenfor fysioterapifaget.

Ole har videreuddannet sig løbende bla. indenfor Dansk selskab for Muskuloskeletal fysioterapi, Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi, Kinetic control (Dynamisk stabilitet), Idrætsfysioterapi og løbestilanalyse.


 Malene Månsson

Tidsbestilling på tlf. 31 17 81 50 Ring/sms efterlad gerne besked på tlf.svarer.

Malene har en bred klinisk erfaring indenfor almen fysioterapi og hun har gennem de sidste 16 år arbejdet på privat klinik.

Uddannet fysioterapeut fra fysioterapiskolen i København i 2008.

Malene er videreuddannet som UroGynObs fysioterapeut.

En UroGynObs fysioterapeut beskæftiger sig med kvinder med problematikker indenfor det gynækologiske område.  Det er i underlivet eller bækkenområdet og kan omfatte graviditetsrelaterede bækkensmerter, inkontinens, underlivssmerter, efterfødselsproblematikker, nedsynkninger, arvæv efter kejsersnit og/eller operationer, bækkensmerter. forstoppelse, tømningsbesvær mv. En UroGynObs fysioterapeut tilbyder bækkenbundstræning, behandling af smerter og andre funktionsproblemer i underlivet eller bækkenområdet.

Jeg videreuddanner med løbende og tager kurser for at få den nyeste viden og holde mig opdateret indenfor mit speciale.

Malene har over de seneste år videreuddannet sig indenfor baby og børneområdet og tilbyder gratis babytjek og babybehandling. Malene tilbyder efterfødselstjek sammen med babytjekket, så både mor og baby kan få den bedste start på deres nye tilværelse.

Fra 2006-2008 var Malene landstræner for Rytmisk Sports Gymnastik.

Du kan læse mere om Malenes GynObs fysioterapi på hendes hjemmeside: www.gynobsfysio.dk

OBS Malene arbejder udenfor overenskomst og der er derfor IKKE dækning fra den offentlige sygesikring (henvisning).


Stine Lippert

Tidsbestilling mandag – fredag på tlf. 53 62 12 88

Stine har været på klinikken siden 2008. Stine er uddannet i 2007 fra fysioterapeut skolen i Købehavn og har derudover en gymnastik -og Pilatesuddannelse samt igangværende håndboldtræner uddannelse.

Udfører almen fysioterapi samt akupunktur.

Stine har en bred erfaring med mange forskellige patienttyper og diagnoser bl.a.: Idrætsskader, rygproblematikker, belastningsskader i bevægeapparatet som fx tennisalbuer og musearm, behandling af arbejdsrelateret smerter ved fx kontor – og rengøringsarbejde, artrose (slidgigt), piskesmæld, kroniske sygdomme som fx leddegigt. Stine har stor erfaring med behandling af betændelse i svangsenen/hælspore.

Stine arbejder med Pilates som en del af behandlingen af forskellige lidelser.

Stine er videreuddannet bl.a. indenfor Mckenzie, Muligan, Pilates, akupunktur, idrætsfysioterapi, laserterapi og GLA:D.

Stine har i 2020 taget videreuddannelse på SDU i seneproblematikker (tendinopati) i bevægeapparartet fx tennisalbuer, skulder, achilles, lårstrækker og svangsene problemer mm.

Individuel Træning med fysioterapeut Stine Lippert

Træningen kan fx indeholde elementer af:

Mobilitets, styrke og balancetræning vi anvender udstyr i vores træningsrum maskiner og frivægte, crossfit elementer, blaze-pods, balancepuder mm. alt efter behov.

Vil du gerne i gang med at træne trods små skavanker/kroniske smerter, har du svært ved at tage dig sammen til at få gjort det selv eller mangler du ideer til nye øvelser? Bevægegrundende kan være mange, nu har du mulighed for at træne med proffesionel rådgivning fra fysioterapeut Stine Lippert. Stine har mange års erfaring inden for træning herunder. Træningen sammensættes ud fra den enkeltes behov og ønsker og kan betså af flere forskellige træningsformer med og uden maskiner/redskaber. Der skal ikke anvendes henvisning til denne type træning.

Pris: 1 person – Kr 595 à 55 min

ROSKILDE HÅNDBOLD KLINIK – er en specialklinik under FysioPro som henvender sig til håndboldspillere på alle niveauer og alle aldre. Vi tilbyder vejledning i skadesforebyggende træning og præstationsfremme samt behandling af diverse håndboldskader fx korte forløb før vigtige kampe samt  længere forløb efter fx korsbåndsoperationer. Stine har endvidere erfaring med behandling og præstationsfremme indenfor fodbold, gymnastik, løb, styrketræning og ketchersport. Stine spiller selv tennis, padeltennis, håndbold, håndboldfitness/five a side, træner børn i håndbold, mountainbike, spinning og styrketræning.

Du kan læse mere om Roskilde Håndboldklinik her

Stine underviser på følgende hold:

Pilates, Bassin, GLA:D samt individuelle træningshold.

Kontakt Stine Lippert for yderligere information og tidsbestilling mobil 53 62 12 88 mail fysio-pro@hotmail.com


Mads Bennett Gyldenkærne

Tidsbestilling alle hverdage på tlf.: 31 41 07 53

Mads er autoriseret fysioterapeut fra professionshøjskolen Absalon i Roskilde og har tidligere arbejdet for FysioDanmark i Asnæs. Han har god erfaring med manuel behandling samt genoptræning alle kroppens regioner. Han har taget alle tre MET kurser (Muscle Energy Technique) samt McKenzie kursus A og B, hvilket giver specifikke behandlingsteknikker for diverse ryg- og nakkelidelser – herunder diskusprolaps og hold i nakke/lænd.

Mads står for mange forskellige holdtræninger og varetager blandt andet:

– Genoptræningsforløb efter skulder-, hofte- samt knæoperationer. Det kan for eksempel være kors- og ledbåndsskader, nyt knæ eller hofte.

– Træning for slidgigt – typisk knæ, hofter, ryg og skuldre.

– Parkinsonhold (Han har taget kurset udbudt af Parkinsonforeningen).

Et vigtigt element i behandlingen (uanset om du skal have individuel behandling eller holdtræning) er, at han tager sig tid til at lytte og lave en grundig forundersøgelse. På den måde optimeres chancen for, at du får den rigtige behandling fra starten og derfor et kortere forløb. For at sikre de bedste resultater, behandler han så vidt muligt efter de kliniske retningslinjer og nyeste forskning. Mads tager løbende flere kurser, så han hele tiden har fingeren på pulsen.

Hvis du er i tvivl om Mads kan hjælpe med netop din problematik, så kontakt ham og hør nærmere.


Fie Krog

Tidsbestilling på tlf.: 53 76 86 36

Fie er uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Esbjerg i 2006 og har en bred klinisk erfaring indenfor almen fysioterapi og har igennem de sidste 17 år arbejdet på privat klinik. Fie arbejder både manuelt og med træning. Fie kan som udgangspunkt behandle alle problemstillinger indenfor fysioterapi.

Fie har udover en lang række kurser indenfor ledmobilisering, ledmanipulation, McKenzie, kinesiotape, neurodynamik og myofascielle teknikker videreuddannet sig indenfor Mulliganmetoden og er nu certificeret Mulligan behandler (CMP) Metoden er enorm effektiv og virker ofte øjeblikkeligt. En skånsom behandling og velegnet til de fleste problematikker. Læs mere på http://www.mulligan.dk