Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk fysioterapi
Malene Månsson er GynObs fysioterapeut og har specialiseret sig indenfor graviditet, inkontinens, efterfødsel, smerter, nedsynkninger, rectus diastase, arvæv og kejsersnit. Malene kan træffes alle hverdage på telefon 31 17 81 50 – du er velkommen til at sende sms.

Læs mere om GynObs fysioterapi på Malenes egen hjemmeside: www.gynobsfysio.dk

Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk fysioterapi
En GynObs fysioterapeut er specialiseret i behandling og genoptræning af med kvinder med forskellige problematikker indenfor det gynækologiske område. Det er i underlivet eller bækkenområdet og kan omfatte graviditetsrelaterede bækkensmerter, inkontinens, underlivssmerter, efterfødselsproblematikker, nedsynkninger, arvæv efter kejsersnit og/eller operationer, bækkensmerter mv. En UroGynObs fysioterapeut tilbyder bækkenbundstræning, behandling af smerter og andre funktionsproblemer i underlivet eller bækkenområdet.

Jeg er specialiseret indenfor

  • Graviditet
  • Inkontinens
  • Efterfødsel
  • Smerter
  • Nedsynkning af underlivsorganer
  • Rectus diastase
  • Arvæv/adhærencer
  • Kejsersnit

Derudover tilbyder jeg holdtræning for gravide og efterfødselstræning.Læs mere om specialerne på hjemmesiden www.gynobsfysio.dk.

UNDERSØGELSE OG BEHANDLING

Alle patienter informeres om bækkenbundens anatomi og funktion inden undersøgelsen. Patienter skal give sit samtykke til undersøgelse.

Patienter undersøges vaginal og/eller analt, hvis dette vurderes relevant for udredning og planlægning af videre forløb.

Formålet er, at vurdere muskelstyrke og udholdenhed samt koordination samt eventuelle skader på muskulaturen. Ydermere vurderes muskulaturens spændingsgrad og evnen til at afspænde bækkenbunden.

Dette, for at planlægge tilpasset træningsprogram og behandling samt vurdere effekten.

Jeg er medlem af Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi (DUGOF) og samarbejder med Elin Solheim.

Derudover samarbejder jeg med læger og gynækologer i nærområdet.

Malene Månsson – Gyn/Obs fysioterapeut

31 17 81 50

malene@gynobsfysio.dk

Se pris for individuel behandling.

GynObs tillæg v. første behandling: 195kr.

GynObs tillæg v. normal behandling: 160kr.

FYSIO-PRO har overenskomst med sygesikringen – og der gives tilskud fra sygeforsikring “danmark”